Mathmetics

ISBT Mathmetics for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams

Previous123Next

Q1.
23 x 15 ÷ 25 + 48.2 = -35 + ?
1) 97 2) 98
3) 95 4) 96
5)None of these
Answer : 97
View Answer

Q2.
(562 - 754) ÷ 6 = ? ÷ (-5)
1) -120 2) 120
3) -160 4) 160
5)None of these
Answer : 160
View Answer

Q3.
5/11 of  55% of 1500 = ?
1) 395 2) 392
3) 375 4) 372
5)None of these
Answer : 375
View Answer

Q4.
35.62 - 12.67 + 15.96  = ? - 43.22
1) 85.13 2) 82.13
3) 87.13 4) 83.13
5)None of these
Answer : 82.13
View Answer

Q5.
256.33 - 14.32 = ? + 55.44
1) 189.57 2) 168.57
3) 176.57 4) 182.57
5)None of these
Answer : None of these
View Answer

Q6.
256.33 - 14.32 = ? + 55.44
1) 189.57 2) 168.57
3) 176.57 4) 182.57
5)None of these
Answer : None of these
View Answer

Q7.
8544 - 5757 + 1111 = 1255 + ?
1) 2463 2) 2643
3) 2453 4) 2653
5)None of these
Answer : 2643
View Answer

Q8.
(3 x 4)2 x (3 x 6) ÷ ( 9 x 5) = ?
1) 57.6 2) 59.6
3) 53.2 4) 51.2
5)None of these
Answer : 57.6
View Answer

Q9.
4611 - (18)2 - 440 + (16)2 = ?
1) 4183 2) 4003
3) 4103 4) 4193
5)None of these
Answer : 4103
View Answer

Q10.
21 x 24 - (4)3  + 72 - (?) = 192
1) 134 2) 128
3) 161 4) 149
5)None of these
Answer : 128
View Answer

Previous123Next