English

ISBT English for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams

Previous12Next

Q1.
Directions : Find the error,if any in the following sentences.

He is not used to (1)/ smoke ; but (2)/ how he is a chain smoker ? (3)/ No error (4).
1) 1 2) 2
3) 3 4) 4
Answer : 1
Explanation : "how he is  " be replaced by " how is he".
View Answer

Q2.
Fill in the Blanks using modals :

I -------- see quite clearly what the children are doing in the garden.
1) may 2) must
3) could 4) can
Answer : can
View Answer

Q3.
Fill in the Blanks using modals :

I -------- see quite clearly what the children are doing in the garden.
1) may 2) must
3) could 4) can
Answer : can
View Answer

Q4.
Fill in the Blanks using modals :

You ------- have watered the flowers, for it is going to rain.
1) can 2) need not
3) might 4) would
5)None of these
Answer : need not
View Answer

Q5.
Fill in the Blanks using modals :

Those who live in glass houses ------- not throw stones at others.
1) can 2) should
3) shall 4) may
Answer : should
View Answer

Q6.
Fill in the Blanks using modals :

If we had taken the other road, we --------  have arrived earlier.
1) would 2) can
3) could 4) may
5)None of these
Answer : would
View Answer

Q7.
Fill in the Blanks using modals :

Your job --------  be very demanding, but at least, it isn’t boring.
1) can 2) may
3) shall 4) need not
5)would
Answer : may
View Answer

Q8.
Fill in the Blanks using modals :

If you have a bad throat, you ------  smoke.
1) must 2) would
3) can 4) must not
5)could
Answer : must not
View Answer

Q9.
Fill in the Blanks using modals :

Drivers know that they -------  slow down when they approach the main road.
1) can 2) must
3) should 4) will
5)None of these
Answer : must
View Answer

Q10.
Fill in the Blanks using modals :

Had you worked hard, you ______ have passed the examination.

1) can 2) would
3) might 4) should
5)None of these
Answer : would
View Answer

Previous12Next